Wednesday, 27 June 2018

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya! | Assalamualaikum.. Mood raya korang dah habis belum? Ke hari hari masih jumpa lemang ketupat? Jelesnyaaa. Ehh tak jeles. Nanti boleh mokks. Hihihi.. Gurau je. Nama pun raya kan. Setahun sekali nak merasa juadah macam tu. Ye dok?

Cerita raya mama zara belum muncul lagi kat blog ni kan? Tunggu nanti entri throwback je la ehh.. Mood belum sampai. Sebab malas nak mengarang. Dasar mak mak bizi sangat je bunyi nya kan.

Ok.. Bukan nak cerita bab raya lemang ketupat sebenarnya. Nak cerita pasal giveaway ni.. Haaaa, dah balik raya tu, mesti duit raya pun dah leburrrr banyak kan? Apa kata kita join giveaway ni. Untung untung rezeki tersangkut, betul tak? Hadiah pun uuummhh best ni. 

Kalau nak join, jangan lupa klik pada banner di bawah ye. 



Follower Blog : 296

9 comments:

  1. Goodluck mimi.. Ada kesempatan nanti boleh la join juga.. Hadiah pun best2 tu

    ReplyDelete
  2. Good luck oiii...semoga murah rezeki nak menang tauuu...amin amin!

    ReplyDelete
  3. Good luck nk joint jugalah ,kalau ada giveaway lagi bagitau nk kumpul duit ni

    ReplyDelete
  4. good luck ye mimi.. nak join gak lah. huhu

    ReplyDelete
  5. good luck. ada masa join giveaway saya http://www.ronaldmohoni.com/2018/06/ronaldmohonicom-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete

Sponsor

Comments