Tuesday, 29 May 2018

Throw Pillow By Printcious

Throw Pillow By Printcious | Hai readers, harini baru la berkesempatan sikit nak jenguk blog. Beberapa hari juga tak buka blog sebab kebizian dengan urusan 'bisnes' sikit. Haaa, nak raya ni kan, Alhamdulillah ramai cust sebelum ni repeat order.

Ehhh, bukan nak cerita pasal bisnes, tapi harini saya nak share tentang Throw Pillow by Printcious. Alhamdulillah, ni repeat kali ketiga kut dengan printcious. Ntah kenapa la berkenan sangat dengan bantal yang mereka buatkan ni. 



Hasil kerja mereka kemas. Memuaskan hati sangat. Tu yang repeat order tu. In shaa allah ada peluang saya nak try order lain pulak.. 
Harga pun berpatutan. 
Anak anak sememangnya suka dan teruja la, sebab ada terpampang muka mereka dekat situ. 



Lagi satu apa yang saya suka create sesuatu dengan printcious ni, sebab cara nak buat tu mudah. Stepnya senang. Tak memeningkan kepala. Dan saya suka abadikan gambar anak anak sebab, ni la peluang kenangan untuk mereka kan.. Bila mana masa ni mereka masih kecik, kita abadikan pada seauatu. Bila mereka besar, pastinya hadiah ni sangat bermakna.

Dan lagi satu, Hasil print mereka tu memang nampak berkualiti. Tak nampak macam ada cacat cela la orang kata. Tak nampak kesan comot ink pun. Dan haritu gambar pertama yang saya cuba letak nampak tak clear kata pihak printcious, so mereka minta saya menukar gambar yang lain tau. Bukan mereka print juga gambar tersebut. Nampak tak, disitu mereka menjaga tahap kualiti dan kepuasan hati pelanggan?

Yang bestnya tentang pillow ni, kalau kata kain sarung bantal ni kotor, mudah dicuci. Warna pun tak luntur. So tak perlu risau sangat kalau anak terlap coklat ke apa. Sebab masih senang nak bersihkan. 

Erm.. Mesti nak tahu kan, ambil proses yang lama ke untuk proceed order dan penghantaran ni kan?
Erm.. Selepas proceed order with payment, cepat mereka respon tau. Macam saya haritu tak ingat la berapa hari. Tapi memang cepat. 

Penghantaran pun cepat je sampai. Hari isnin mereka inform tracking, hari selasa dah sampai barangnya. Berbaloi macam ni kan?
Kalau ada yang nak cuba suprise kan seseorang dengan hadiah macam ni ke, apa kata cuba la order. 

Bukan boleh order pillow je tau. Macam macam lagi boleh create. Saya plan macam nak design casing phone pun ada. Tapi macam model phone saya takde pulak. So, kena pikir nak design apa pula lepas ni. Sebab banyak je pilihan sebenarnya disitu. 

Mungkin ada yang nak cuba terjah kan? Apa kata layari maklumat dibawah ini :

Website : https://www.printcious.com

Facebook : https://www.facebook.com/printcious

Instagram : https://www.instagram.com/printcious/

33 comments:

  1. comeynya bantal gambar zaraa.. mamanya pun makin lawa ni napeee..

    ReplyDelete
  2. Cantik bantal cetak ni.. Boleh buat hadiah utk kawan2 jugak kan.. Boleh la zaza order pulak nanti.. Berkenan jgk tengok

    ReplyDelete
  3. Menariklah. Boleh design sendiri! Buat koleksi best ni.. atau pun hadiahkan buat family :)

    ReplyDelete
  4. Menarik. So far emi belum pernah order benda2 macam ni dari printcious.

    ReplyDelete
  5. tak sampai seminggu pun..akak buat bantal ni 3kali dah.memang berkualiti.berapa kali basuh dah pun tetap gambar dia terang..tak pudar pun..

    ReplyDelete
  6. Mudah dan senang..reka sendiri mcm mne kita nak..memg berkualiti barang dekat printcious ni..pernh buat tshirt dekt sini

    ReplyDelete
  7. TB pun dah banyak kali abadikan design rekaan sendiri pada gift2 yang TB nak beri pada yang tersayang.. suka sangat bila orang suka dengan hadiah macam tu. terima kasih la ada printcious ni kan mimi

    ReplyDelete
  8. Cntik2 la throw pillow ni.. Wawa smpt buat koleksi tshirt je ... Tp mmg bgus web ni sbb leh custom & design sndiri yg kita nak..

    ReplyDelete
  9. Comelnya gambar warna pun clear. Biasa siap dalam berapa hari ye lepas kita order ?

    ReplyDelete
  10. Cantik plak bantal nih. Akak order tote bag dan mug untuk hadiah bezday kawna. Tak sabar nak tunggu sampai

    ReplyDelete
  11. haaa seronok jugak kan ade bantal gambar muka sendiri ngeh3.. takpun print gambar our loved ones..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 3 anak, ada 3 bantal muka diorang la kan.
      menarik. menarik. menarik.

      Delete
  12. menarik nyer.
    aida tak pernah oder dgn printcious lagi, mimie.
    tertarik dgn bantal ni.

    ReplyDelete
  13. printcious ni dah famous kan..teringin juga nak order satu..nak buat buat hadiah utk yg tersayang

    ReplyDelete
  14. Dah pernah order kat Printcious ni. Order bantal untuk birthday bestfriend anak. Banyak pilihan cenderamata kat Printcious. Rambang mata nak pilih.

    ReplyDelete
  15. kita pun ada buat jugak 1 dengan printcious..cantik weh

    ReplyDelete
  16. Alahaiii comelnyer..good idea la. Nti nakntry tempah juga. Mesti anak2 suka dan bangga bila gambar diorg ada kat bantal masing2.

    ReplyDelete
  17. Dulu zaman belajar suka betul bantal macam ni. sekarang dah besar ni, lagi prefer bantal yg besar gedabak tu ha walaupun nak buat peluk. Hehe.

    ReplyDelete
  18. so cute to hv a throw pillow like this.. huggable and nice.. very personalized one with own printed photos..

    ReplyDelete
  19. seems like a great gift to all. the cushions look so cute. the printing looks good too, nice one!

    ReplyDelete
  20. Comelnya bantal tu hehehe kita nak letak muka kita juga kat bantal tapi nanti orang akan peluk muka kita hehehehe...

    ReplyDelete
  21. Great gift untuk acara istimewa. Nak nak ada muka sendiri. Memang seronok siapa yang dapat.

    ReplyDelete
  22. Alaaa comelnyaaa leh print muka sendiri kat bantal..hehhe ok nak wat la print muka sendiri kat bantal suami hahah so time kte tak de dia peluk je la bantal tu hahahha

    ReplyDelete
  23. Wahh.. best n uniknya.. xterlintas AM nak buat bantal dgn pic anak2. Boleh la AM cuba order gak utk letak pic anak2 .. mesti seronok diaorg

    ReplyDelete
  24. Comeynya bantal cetak mcm ni...ada dua anak..kena buat sorang 1 ni...mesti diorang suka nanti

    ReplyDelete
  25. Adui comelnya bantal mcm ni. Kalau letak gambar orang yang tersayang mesti tak tumpah air liur basi.hahahaha. Nantilah ada anak kite buat sorang satu.hehehe

    ReplyDelete
  26. best kalau abadikan wajah orang yang kita sayang pada bantal macam ni. ada juga yang buat pada mug dan cover handphone. tu pun best jugak

    ReplyDelete
  27. Ni kalau selalu takde kat rumah, sesuai sangat buat satu untuk suami. Supaya dia tak rindu tengok kita. Haha

    ReplyDelete
  28. wah nice gift idea ni...very personalized suka saya...

    ReplyDelete
  29. lama betul tak tempah barang dari Printcious. Suka juga beli dari sini sebab hasil yang berkualiti.

    ReplyDelete
  30. Berita baik. Printcious nak bagi offer 40% dan FREE Shipping. Klik :

    http://invol.co/clcgrp

    ReplyDelete

Sponsor

Comments