Khamis, 12 Oktober 2017

Muslim Planner

Muslim Planner


Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..
Selamat pagi readers semua..



Pagi ni saya nak share sikit la tentang 1 Produk baru untuk kegunaan tahun 2018 nanti. Sekarang kan tinggal lagi 2bulan setengah macam tu kan nak menjengah ke tahun baru. So, bila masuk tahun baru, tentunya kita ada semangat yang baru. Impian yang baru. Azam yang baru. Yang penting jangan gatal-gatal cari mykad baru ye. Menambah mykid baru takpe. 😜😜😜

Ehhhhh, panjang pulak intro kita ni kan.. karang lain yang nak diceritakan.. Okay, berbalik pada cerita mula-mula tadi, saya nak share pasal muslim planner. Ada yang pernah dengar tak? Atau pernah la perasan, tapi buat buat tak tahu? Takpe.  Meh teruskan baca eh.. baca sampai habis tau. Penat akak membebel ni. 😅😅😅

Muslim planner ni dia macam diari tau. Tapi dia ada la kelebihan dia yang tersendiri. Nak tahu tak apa kelebihan muslim planner ni yang buat korang wajib miliki. *Kita pun tak sabar tau nak grab!*

Nak tahu apa yang membezakan Muslim Planner ini dengan yang lain ? Haa meh kita tengok apa kelebihan dia..

ADA ruangan..

✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijri
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik dan trivia
✔monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutabaah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramdhan zone
✔Hafaz Quran in 365 days
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4x free note (setiap bulan)
✔Cash flow duit bulanan

Yang ni pulak ciri-ciri planner ni

✔Planner ni adalah planner versi Islamik dan juga kontemporari
✔Size standard A5 size
✔208 page
✔Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
✔Kertas adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
✔Design dalaman planner sangat-sangat-sangatlah Catchy
✔Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 ini.



Haaaa.. menarik tak? Menarik tak nih? Mesti korang suka kan. Bukan kata mereka yang bekerjaya je kena ada sekurang-kurangnya 1 buku muslim planner ni. Tapi, surirumah pun boleh miliki. Sebab apa? Sebab surirumah zaman sekarang ni kebanyakkanya bekerjaya kan? Ada bisnes online la, buat produk sendiri. Join dropship. Haaa, kena la catat mencatat kan? 

Ehhh, mesti ramai nak tahu berapa harga dia kan? Murah je sayang... Rugi sangat kalau tak grab!

RM25 sahaja ( exclude postage )

Dan lagi 1! Preorder with payment ye. Kenapa pre order? Bukan ready stok! Haaaa, bukan takde ready stok tau. Tapiiiii, permintaan terlalu tinggi. Sampai kena open batch batch order tau. Nampak tak betapa penting dan best nya muslim planner ni? Untuk yang ready stok dah habis. So open lagi pre order. 

Kalau korang berminat nak dapatkannya, meh la whatsapp saya terus. In shaa Allah saya boleh bantu untuk urusan pembelian. 

📍 WhatsApp : 011-24181178
📍 Telegram   : 011-24181178

Nanti follow ig saya juga ye, akan update disitu. 

www.instagram.com/syamimi8088

Nanti saya share lagi infonya ye. 

8 ulasan:

  1. Cantik-cantik plannernya.. mengancam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. kan..
      Kita pn tergoda. Nak grab utk sndiri ngn bg parent cdngnya.

      Padam
  2. tergoda dengan design yang 'G' tu. kalau beli alamatnya makin kuat berjalan.haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. Sebab gambar cover memainkan peranan eh..

      Padam
  3. Cantiknya planner... buat hadiah pun bagus ni kan...

    BalasPadam
  4. bagus.
    mcm nak...
    nanti aida pk dulu.
    2018 tak dpt diari jabatan. tgh coti.

    BalasPadam