:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Sabtu, 14 Oktober 2017

Ciptaan Hadiah Buat Yang Tersayang Ikhlas Dari Hati

Ciptaan Hadiah Buat Yang Tersayang Ikhlas Dari Hati


Hai Selamat Pagi.. Assalamualaikum..
Pagi ni saya nak share la sikit tentang satu laman website untuk korang semuaaaa terjah! 
Apa yang menariknya tentang website yang saya akan kongsikan ni? Haaa, Pastikan baca sampai ke akhir penulisan saya ni ye. In Shaa Allah korang pasti suka!

Khamis, 12 Oktober 2017

Muslim Planner

Muslim Planner


Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..
Selamat pagi readers semua..

Rabu, 11 Oktober 2017

Bila 8Share Bagi BONUS?

Bila 8Share Bagi BONUS?


Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari ni ambik mood awal sikit mengupdate blog. Anak bujang tu baru lena balik, so kasi can la mama dia nak update blog kan..
Harini nak share la sikit best ke tidak 8share ni.. Bagi yang dah lama mohon 8share ni, mesti tahu best ke tidak.. Apa yang menariknya..

Selasa, 10 Oktober 2017

Keropok Lekor

Keropok Lekor


Assalamualaikum.. hai readers..
Entri sesantai je la ehh senja ni..
Korang kat sini penggemar kopok lekor tak? Kalau kita of course la suka. Dari kecik sampai la dah jadi mak anak 2 ni.

Bahan RAHSIA Femilac!

Bahan RAHSIA Femilac! 


Bila orang tanya, kadang tak tahu apa nak jawab kan? Apa rasa Femilac tu.. apa yang terkandung dalam Femilac tu sampai mak mak menyusu kena beli. Kena rasa, kena cuba tu??

Isnin, 9 Oktober 2017

Rasa Femilac Tu Macamane?


RASA FEMILAC TU MACAMANE? 

Haaaaa, pagi pagi nak cerita pasal rasa femilac pulak kak.. Ehh, mommy dah breakfast belum tu. Jangan skip pulak ye.. Lepas tu baru ambil femilac. Baru la baby kenyang menyusu pagi ni..

Sabtu, 7 Oktober 2017

Cubaan Pecah Rumah??

Cubaan Pecah Rumah??


Assalamualaikum.. selamat malam semua. Malam ni update entri fresh la ehh.. kisah awal pagi tadi. 

Jumaat, 6 Oktober 2017

Nasi Kerabu


Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Korang dah breakfast ke tu? Makan apa pagi ni?
Kita ni tak tahu dah nak sarapan apa. haha.. nak makan pun pening dah kan..
Sebenarnya terbayangkan Nasi Kerabu ni.. Sedapnyaaa la haii..

Isnin, 2 Oktober 2017

Oktober muncul kembali. .

Oktober muncul kembali. .

Assalamualaikum.. Hai readers..
Disaat yang lain sedang dibuai lena, saya mengambil kesempatan ni untuk menulis diblog..
Ehhh, kenapa skema sangat aihhh ayat.. haha..