Sabtu, 11 Mac 2017

Sabarlah Selagi Mampu.

Sabarlah Selagi Mampu.


Assalamualaikum. Selamat Pagi. Stressnya dah berapa hari tak update blog. "Update blog je pun, buat apa nak stress ".. Stress la, sebab blog ni best. Tempat berkongsi cerita. Sekalipun takde orang nak baca, tapi 1 kepuasan bila dapat luahkan.



Sejak tak dapat blogwalking gara-gara buka google, tak kuar segala tulisan kat blog tu, memang susah nak jenguk blog kengkawan. Tapi nak buat macam mana. Tak kan nak minta fon baru kat ddy zara. 😂😂😂. Fon hat pakai ni pun beli bulan 8,2016. Baru berapa bulan pakai. Nak tak nak sabar je la. Hikmahnya mungkin boleh tumpukan pada anak-anak mahupun bisnes dropship.

Tapi cerita pasal dropship ni, dalam sehari 2 ni hilang beberapa orang bakal customer. Sedih tau. Mungkin orang lain ok je perasaan tu. Tapi kita rasa macam frust la sikit. Hope Allah gantikan balik dengan yang lain.

Selagi mampu bersabar, kita bersabar je la kan. Setiap rezeki dari Allah, tak kan pernah tersalah alamat. In shaa Allah kita tengah tunggu stok jubah ni. Harga mampu milik sesangat. Kalau berminat nanti boleh cecepat grab tau. 😘



Psttt : Macam nak balas dendam update blog banyak-banyak je. Hehe..

3 ulasan:

  1. sabar. tiap yang berlaku ada hikmah nya tu.

    BalasPadam
  2. Kita sentiasa sbr, Insya Allah rezki tu sentiasa ada selagi kita rajin usaha

    BalasPadam