Ahad, 12 Mac 2017

Kisah Anak : Zhareef Starting Meniarap!


Kisah Anak : Zhareef Starting Meniarap!


Assalamualaikum. Hai readers. Malam ni nak post 1 entry tentang anak soleh saya ni. Rasa macam happy sangat-sangat. Rasa macam teruja sekejap walaupun anak soleh ni,  2nd baby.



Semalam genap 79hari (10.03.2017). Perasan anak soleh ni cuba memusing tuk meniarap. Tapi mamanya ni macam biasa-biasa je. Anak soleh ni baru intro sekali pusing badan. So mungkinlah mama dia biasa-biasa je perasaan tu .

11.03.2017 - Genap 80hari anak soleh ni. Pagi tadi bangun tido tengok anak soleh ni dalam keadaan mood yang baik. Ehh, anak soleh ni memang sentiasa mood baik. Syukur Alhamdulillah. Pagi tadi tinggalkan anak soleh ni dengan ddy nya. Mama pergi sidai kain. Pastu ddy dorang panggil suruh tengok.


Anak soleh ni dah berjaya pusing badan meniarap. Allah. Terkejut, teruja, semua ada. Terus capai fon rakam. Walaupun dah 2 kali nampak situasi ni (2 orang anak kan), tapi bila tengok perkembangan sorang-sorang anak tu perasaan nya lain.

Alhamdulillah, zhareef ni nampak kuat juga la. Baru 2bulan lebih dah ada kemajuan. Ke standard baby belajar meniarap umur macam ni?? Sebab zara dulu umur dalam 3bulan.

Hope anak soleh mama ni jenis kuat berusaha. Sampai ke dewasa nanti. Amen..

3 ulasan:

  1. moga jadi anak soleh zhareef... aktif die ni bru 2 bulan da nk mniarap.

    BalasPadam
  2. comelnye dak zhareef. semoga membesar menjadi anak yang soleh Aamiinn..

    BalasPadam