Rindu Masakan Kita?

Friday, 20 January 2017


Rindu Masakan Kita?




Assalamualaikum.. hai.. harini update entri melompat lagi. Ehh, bukan kita yang melompat. 😂😂
Patut nak bubuh entri lain. Tapi malas nak taip entri tu. So, kita bedal tepek cerita lain dulu eh. 

28 dis haritu ddy zara balik gemas. Sebab 29hb dah start kerja. In shaa allah minggu ni kitaorg pula gerak balik ke gemas. Maklumlah ddy zara bukan boleh berjauhan ngan kitorng. Boring katanya. So harini ddy zara akan gerak balik ipoh ambik kitorang. 


Semalam pagi sempat la sembang call dengan ddy zara. Dalam banyak-banyak sembang katanya rindu masakan kita. Alololo.. rindu masakan kita rupanya. 😂😂😂
Rasanya kita ni masak idok ler sedap mana pun. Tak sangka bila duk berjauhan ni ddy zara boleh rindu nak makan masakan kita tu. 


The power of masakan isteri sungguh la hai kan bila dah berjauhan ni. Huahaha.. Lepas ni balik gemas gemok balik la ddy zara tu. Ater selera aje la dia bila kita asik masak je kan. Ater dah masak takkan tak nak makan, ye dok..
Kita ni dah la dalam target nak Kurusss.

6 comments

  1. air tgn isteri pgikat suami =) btl x hoho

    ReplyDelete
  2. hihihi.
    x pe biar sesama naikkan berat bdan. mimie pon kna mkn juga. sbb bf baby boy tu. org kata baby boy kuat mnum..

    ReplyDelete
  3. air tangan isteri tiada tandingannya

    ReplyDelete
  4. haruslah rindu air tgn isteri.
    tu yg paling sedap dlm dunia.
    aida tgk gambo mimie pun tau dah sedap mimie masak :)

    ReplyDelete
  5. Wah..wah wah..tu yg isteri2 nk dgr kan..

    ReplyDelete