Disember 2016


Disember 2016




Assalamualaikum.. Salam Pagi khamis.🌄

Cepat betul masa ni berlalu pergi kan. Harini dah start bulan Disember 2016. Ini bermakna lebih kurang tinggal 30hari sahaja lagi kita bakal menempuh tahun baru. 

Ya Allah.. cepatnya.. korang dah capai ke segala target untuk tahun 2016 ni? Dah terlaksana ke semuanya? Atau ada yang belum tsrcapai dan perlu forward ke tahun 2017 nanti?

Macam saya, alhamdulillah, ada la beberapa perkara yang terlaksana dalam tahun 2016 ni. Apa agak-agaknya tu, kena tunggu hujung tahun la kan baru best nak story mory. So, sementara masih berbaki lagi hari dalam bulan disember 2016 ni, jom kita laksanakan segala yang belum terlaksana sebaik mungkin. ☺👍

5 ulasan

  1. Alhamdulillah da yg da trcapai n da yg msh waiting, sbr ssemua rezki tu dtg dri Allah

    ReplyDelete
  2. hm..bawa ke tahun depan lagi la

    ReplyDelete
  3. cepat masa berlalu dan moga impian semua orang tercapai

    ReplyDelete
  4. Tu la.. tak lama je lagi dah nak 2017 kan..

    ReplyDelete