Wednesday, 28 September 2016

WANTED! Ohsem Bloglist

WANTED! Ohsem Bloglist

Assalamualaikum.. Selamat Petang..

Disebabkan ada rasa semangat sikit nak mengupdate blog petang ni, makanya terhasillah entry-entry ni.. Rasa macam teringin je nak masuk join bloglist kawan-kawan lain. Tapi ikut rezeki la kan. Kalau terpilih, adalah dalam senarai. hehe..

Kali ni saja nak mencuba nasib macam tu, join WANTED! Ohsem Bloglist oleh kakLong ni.. Mana nak tahu, kut-kut boleh melekat dalam bloglist beliau kan.. kekeke..

So, buat kengkawan yang nak join sama, silalah klik pada banner diatas tu ye.. Tak susah mana pun.. ^_^





9 comments:

  1. Semoga awak berjaya dalam pemilihan... =)

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://belogs.blogspot.my/2016/09/wanted-ohsem-bloglist-blog-kaklong.html

    ReplyDelete
  3. TQ sudi join..
    Kaklong dah update senarai peserta.. ^_^

    ReplyDelete
  4. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete

Sponsor

Comments