Wednesday, 28 September 2016

Jawab, Kumpul Dan Tebus

Jawab, Kumpul Dan Tebus

Assalamualaikum... Hai readers!.. =)

Siapa kat sini suka sangat jawab survey?? Kumpul mata point then tebus sesuatu ganjaran nya? Kalau saya, tentunya la suka. Sambil layan-layan internet tu, apa kata luangkan masa sikit jawab survey.



Part paling best bila kita ada target nak kumpul mata pointnya untuk dapatkan sesuatu. Macam saya dah join YOUGOV ni setahun juga kut. Alaaaa, lupalah.. Tapi lebih kurang macam tu la.. Setakat ni point takde la banyak mana pun. Setakat 2+++ je..
Ada target nak kumpul sampai 5ribu mata point untuk tebus voucher zalora ni. hehehe


Kalau ada akaun paypal, boleh la tebus disitu kan.. So, apa kata, bagi kengkawan yang boring-boring tak tahu nak buat apa bila dah ngadap depan laptop tu, join YouGov ni.. Dalam malas-malas pun terkumpul juga point. Cukup masa boleh tebus..



2 comments:

Sponsor

Comments