Selasa, 2 Ogos 2016

Ogos 2016

Ogos 2016


Assalamualaikum.. Cepat betul masa berlalu kan? Dah masuk bulan kelapan (8) untuk tahun 2016 ni. Lagi 4 bulan je kita akan melabuhkan tirai untuk tahun 2016 ni.

Agak-agak banyak ke impian dan hajat kengkawan yang dah tercapai? Kalau kita ni banyak perancangan. Tapi banyak juga yang belum tercapai. 


Ntah bila nak tercapai tak tahu la. Tengah slow-slow handle..

Moga segala yang kita hajati untuk tahun 2016 akan terlaksana juga kan..

in shaa allah.. =)


Alhamdulillah.. Agak-agak bila la pv ni akan mencapai 1k yerk? Mekasih buat kengkawan yang sudi singgah ke sini.. 

2 ulasan:

  1. InshaaAllah, slowly but surely mudah2an semua impian kita akan tercapai.

    BalasPadam