Rabu, 24 Ogos 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM




Assalamualaikum.. Selamat petang.. Sementara ada masa sambil blogwalking ni, kita join la mana-mana segmen/giveaway yang tak terlepas pandang ye..  Tanda kita sentiasa support kawan-kawan blogger. Tapi kalau dah tersangkut rezeki disitu, syukur alhamdulillah.. :)

Kalau nak join giveaway, perkara pertama yang mesti kawan-kawan cari dulu mesti hadiahnya kan,kan? Tahu dah.. Meh la kita share sikit antara hadiah menarik yang ditawarkan dalam Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM ni.. Mesti korang pun semangat nak join sama kan..


Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30

Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10


Haaaaa, menarik tak? Menarik kan? So,apa lagi.. Jangan lepaskan peluang tau.. Klik je banner kat atas tu.. Yang penting, syarat wajib perlulah diikuti ye..


Gudluck juga buat kawan-kawan yang join sama.. ^_^




9 ulasan:

  1. hai awak..terima kasih sudi join GA saya ye..

    Semak senarai peserta disni --> http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    BalasPadam
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam
  3. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    BalasPadam
  4. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    BalasPadam
  5. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    BalasPadam
  6. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yang sama :D good luck ye done follow :)
    jemput singgah https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    BalasPadam
  8. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    BalasPadam