Sabtu, 27 Ogos 2016

GIVEAWAY PERTAMA BY FARAH SANUSI

GIVEAWAY PERTAMA BY FARAH SANUSI

Assalamualaikum.. Hai readers!.. :)

Pagi ni berkesempatan nak support lagi blogger dalam giveaway yang dianjurkan.. Jom pakat-pakat join sama. Mana nak tahu, ada rezeki yang tersangkut ke, kan?

Hadiahnya pun menarik. Rugi la tak join sama..

1) Dianz vitamin - 2 pemenang
2) Kopi Pak Belalang -  5 pemenang
3) Shawl - 3 pemenang

*10 pemenang bertuah akan di pilih menggunakan random.org
Pemenang akan di umumkan pada 1 September 2016

Haaaaa, menarik tak, menarik tak? Jom la join sama-sama.. Sambil-sambil tu, meh la juga join segmen saya ye.. Mini Segmen Blogwalking Santai. Untung-untung boleh tersenarai dalam bloglist saya nanti..  :)

2 ulasan: