Friday, 1 July 2016

Handbag Raya Tajaan ZALORA!

Handbag Raya Tajaan ZALORA!  

Assalamualaikum.. Hi..  Lamanya tak jenguk blog kesayangan ni.. Seminggu 2 ni bizi sangat. Terpaksa abaikan blog ni demi tuntutan kerja yang lain. 

Harini just nak sembang-sembang kosong je la eh.. Ntah ada yang menyinggah baca ke idok agaknya.. ke update sebab syok sendiri je..

Baru-baru ni, i dapat handbag raya dari ZALORA.. Woooowww sangat bunyiknya tu kan..



Agak-agak zalora nak ke taja kita ni selalu eh?.. haha.. Alaaa, orang kata kalau dah rezeki, ambil je.. Jangan ditolak kan? Betul kan.. Benda free, siapa yang taknak kan?

Betul ke Zalora taja kita ni?? Korang tak percaya.. Laaaaa, kenapa laa tak percaya pula.. Kali ni masuk kali keEMPAT tau Zalora bagi peluang kat kita ni. Syukur Alhamdulillah.. 
#SyukurSelalu..



Haaaaa.. Ni la handbag raya kita yang ZALORA hantar tu.. Hehehe.. Amboihhh.. Zalora taja ye.. Actually ni la bag yang berjaya ditebus dengan Voucher RM100 tu. Banyak handbag yang berkenan. Tapi memikirkan nak tebus barang taknak tambah duit lain, so grab je la bag ni.. RM99 daripada RM199 katanya..

Ok la bagnya.. Besar, ada tali panjang.. Tapi dah rasmikan dah haritu. Tak sempat pun nak tunggu raya.. 

Alhamdulillah.. Kali pertama dulu tebus Bagpack. Pastu Blouse & Wallet. Kali ketiga tebus Bawal Aidijuma sampai 6 helai, kali ni tebus handbag la pula kan.. Agak-agak lepas ni pihak zalora nak panggil kita lagi tak eh tuk collabration.. hehehe..

In Shaa Allah.. Jika diberi peluang, jangan la segan-segan inform saya ye team zalora.. ^_^

6 comments:

  1. cantik....dah tebus yek...saya pun dapat tapi tak tebus lagi...x tau nak tebus pe..hehehe...

    ReplyDelete
  2. cantik, saya br pestime dpt chance kolaborasi dgn team zalora :)

    ReplyDelete
  3. Wah.. masyukkk.. Alhamdulillah.. rezeki mimi..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya dah tebus..hehe..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments