Monday, 9 May 2016

PEMENANG GIVEAWAY SPECIAL APRIL SYAMIMI BERSAMA SPONSER

Assalamualaikum..




Tiba masanya saya umumkan pemenang yang bertuah tu ye.. Pemilihan tanpa pilih kasih. Saya gunakan khidmat random. Boleh semak siapa yang terpilih. Tempoh tuntutan adalah 03 mei sehingga 09 mei 2016 sahaja!.. Lewat, saya cabut undi yang lain ye.. :)


tudung/shawl daripada saya (syamimi saad) DITUNTUT


Preloved Novel dari kathy r'bain DITUNTUT


Novel dari kathy r'bain



Cash Rm10 daripada eintan nurfuzie DITUNTUT


Cash Rm10 daripada eintan nurfuzie BATAL. DOUBLE.


Cash Rm10 daripada eintan nurfuzie DITUNTUT


Topup Rm5 daripada hanis masturina DITUNTUT


Topup Rm5 daripada hanis masturina DITUNTUT


Topup Rm5 daripada ummi syafiqah farhana DITUNTUT

23. http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Baby T'shirt daripada CXopportunities Blogspot

34. http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Topup Rm10 daripada sue ezalya DITUNTUT

10. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Topup Rm5 daripada Farhana Hana

14. http://awesomesr.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Topup Rm5 daripada Farhana Hana DITUNTUT

25. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Tudung Monochorome daripada rafie YS DITUNTUT

6. http://bidadarisado.blogspot.com/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html


Cash Rm10 daripada TengkuButang DITUNTUT

20. http://frrhnd.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Cash Rm5 daripada zulaikha saad DITUNTUT

12. http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

4 helai sapu tangan baby daripada cikmah

8. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html


ALHAMDULILLAH.. Selesai sudah saya senaraikan 17 PEMENANG Giveaway yang dianjurkan ini. TAHNIAH kepada semua pemenang. Kepada yang tak terpilih jangan bersedih ye.. Kalau ada rezeki lagi, saya akan anjurkan lagi. :)

Kepada semua pemenang, tolong beri details kepada saya menggunakan format berikut di page saya ye. CINTA ITU INDAH. Selewat-lewatnya 09 mei 2016.

Nama :

Alamat : (untuk hadiah yang perlu dipos)

No. Telefon :

No. Penyertaan beserta Url Penyertaan :

Hadiah dimenangi serta nama sponser :

Telco serta no telefon : (untuk topup)

No. Acc serta bank : (untuk transfer cash)


Sila beri mengikut format ni ye bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah. 









17 comments:

  1. alhamdulillah... tahniah semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. saya ada masalah skit. Saya pemenang topup RM5 dari giveaway puan. Tapi saya xde facebook untuk isi maklumat yang puan perlukan. Boleh x saya hantar maklumat ke email puan?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah juga pada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah smua..nnt hntr detail kita nak bagi top up

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah, saya dah Send detail kat page FB tadi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..Tahniah smua pemenang.. :)
    JOM JOIN GA NI PULAK
    http://rennyenqop.blogspot.my/2016/04/giveaway-mei-by-ann.html

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah sya slah sorang pemenangnya...rajin2 yer dtg blog sy

    ReplyDelete
  8. Untung no. 17, dua kali menang... Tahniah semua...

    ReplyDelete

Sponsor

Comments