Tuesday, 10 May 2016

PEMENANG BARU GIVEAWAY SPECIAL APRIL SYAMIMI BERSAMA SPONSER

Assalamualaikum..

Selamat petang. Nampaknya ada beberapa orang yang belum tuntut hadiah lagi ni. Jadi, tempoh seminggu untuk tuntutan pun dah pun selesai. Jadinyaaa.. Saya nak bagi peluang pada peserta yang lain la ya..
adil la ye.. 





Novel dari kathy r'bain

Cash Rm10 daripada eintan nurfuzie

Baby T'shirt daripada CXopportunities Blogspot

Topup Rm5 daripada Farhana Hana

4 helai sapu tangan baby daripada cikmah


Berikut merupakan pemenang yang baru ye.. saya harap sangat dapat laporkan details sehingga lewat pun hari jumaat ni. Harap dapat buat tuntutan mengikut format dibawah.

Pemenang terdahulu BATAL ya..

Nama :

Alamat : (untuk hadiah yang perlu dipos)

No. Telefon :

No. Penyertaan beserta Url Penyertaan :

Hadiah dimenangi serta nama sponser :

Telco serta no telefon : (untuk topup)

No. Acc serta bank : (untuk transfer cash)

SEND DETAILS DI PAGE SAYA. CINTA ITU INDAH

9 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kepada penganjur dan sponsor

    ReplyDelete
  3. yeay menang!!thanks pada sponsor,,hehe,,,

    ReplyDelete
  4. Ni details saya
    Nordila Asli,
    D/a Suardy Marsuki,
    Ladang Pangeran,Mile 4,
    Locked Bag No.3,
    91009 Tawau, Sabah.

    35. http://orkidros.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

    Novel dari kathy r'bain

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Knpa tak send details ni di page Fb saya. Mujur saya terperasan.

      Delete

Sponsor

Comments