Saturday, 13 February 2016

Nak Minta Idea, Boleh?

Assalammualaikum.. Hai readers..

Kita dalam proses nak manfaatkan mesin jait pemberian suami ni. Tapi blurrrr sangat nak mulakan dengan apa. Kita minat dengan produk budak. Tapi tu la.. Nak mulakan dari yang mudah dulu. Maklumlah, ilmu pun masih Zero.



Buat masa ni buat brooch je dulu. Pastu macam nak buat shawl. Tapi semalam masa sembang-sembang dengan ddy zara, dia cakap boleh jalan ke kalau nak buat bisnes shawl? Sebab katanya macam dah lambakan je shawl ni. Erm.. *terdiam*
Tapi macam nak buat juga, cuma tak la banyak. Sebab adik pun ada buat permintaan nak shawl.

Saya kalau boleh nak buat sesuatu yang mungkin ada permintaan dari kawan-kawan nanti. Boleh bagi pendapat tak? Nanti kita listkan pendapat tu ye.. Boleh share2 idea tak?

3 comments:

  1. ambik upah jahit baju...sekarang ni kan pakat sibuk jahit baju ..raya kan nak dekat dah..boleh buat duit tau tambah2 nak dekat musim raya ni.kalaulah Fida pandai menjahit

    ReplyDelete
  2. Buat barut baby pun blh..lya buat bisniss shawl kecil2 kecilan je sbb ikut prmintaan pelanggan

    ReplyDelete

Sponsor

Comments