Wednesday, 10 February 2016

DRYPERS TOUCH


Sample Drypers Touch Free.

Assalamualaikum.. Hai readers..

Cerita bulan lepas. Dapat email tuk redeem Drypers Touch ni. Drypers baru kan. Saja la nak tahu kualitinya macam mana. Almaklumlah.. Nak membelinya rasa macam diluar kemampuan. Haritu tengok kat tesco sampai harga Rm55.++ Tak mampu nak pakaikan lampin PAKAI - BUANG mahal sebegini.

Alang-alang boleh tebus, so kita try yang free ni dulu ye. hehehe..



Tengok kualitinya memang lembut. Tebal sikit la dari yang biasa tu. Kebetulan redeem saiz L, so tersimpan dulu la, Sebab zara masih pakai saiz M. 

Untung sangat jadi ahli drypers ni.. Macam-macam juga zara dah dapat, nanti mama zara share ye apa yang pernah ditebus..

tak tahu macam mana nak jadi ahli dyrpers?? Nak saya invite ke?
boleh send EMAIL kat saya ye.. :)
Boleh send di kotak komen..



nota : mama zara dah tebuskan sesuatu tuk zara harini.. nanti dah sampai kita share ya.. :)

7 comments:

  1. Seronok kalau dapat tebus2 hadiah yang kita guna macam ni..kalau dapat selalu lagi best..^^

    ReplyDelete
  2. Wah...bnyk tu le dpt...tp.cik.mah xpkai sngt pampers..

    ReplyDelete
  3. huhu.. tebus tak dapat2.. rasa keciwa yang amat..

    ReplyDelete
  4. kite dah daftar..tapi lupe kate laluan..lepas tu nk tukar jadi blur xtau kat mne..puas dah cari..xjumpe

    ReplyDelete
  5. rezeki kan dapat tebus barang ni...alhamdulillah

    jemput singgah di Blog kita tau, kita ada buat GA...
    jangan lupe join, support & tolong sebarkan (^_^)

    ReplyDelete
  6. kita dah daftar tapi jrng buka ...apatah lagi nak tebus..alamak rugi lak rasanya

    ReplyDelete
  7. Selalu gak tebus dekat Drypers nie.. Tapi lambat gila barang sampai..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments