Wednesday, 10 February 2016

Cintai Keluarga Hingga Ke Syurga..

Assalamualaikum.. Hai readers..

Alaaaaa.. Lupa nak share kat sini pasal buku-buku yang ada promosi. Maklumlah, bz dengan keluarga dan hal tersendiri masa cuti haritu kan.. Harini baru perasan promosi ni berakhir malam ni..





Banyak juga buku tentang kekeluargaan ni.. Dengan promosi hebat 50% ni, korang boleh la grab 3-4-5 buku,.. ye dok?


Untuk promosi 60% ni, jualan Penghabisan Stock. Ada juga yang Out-of-stock ya.. So, cepat-cepat la grab. Karang dah habis stock ataupun habis promosi, menangis celah katil pula.. hihihi..


Tak larat nak share 1-1.. Nanti korang pun pening kan? So, apa kata korang terjah kat sini >> Buku Untuk Keluarga << Kat sini banyak koleksi yang boleh dipilih..

So, jangan lepaskan peluang ya.. :)

4 comments:

Sponsor

Comments