Sunday, 6 September 2015

Jemput Cuci Mata & Shopping..

Selamat Pagi !

Assalammualaikum.. Hai readers..

Pagi minggu buat apa tu korang.. Saya macam biasa la.. Settle kan segala kerja rumah yang ada. Settle kerja rumah, sambil pantau zahra, sambil tu juga la bisnes online pun berjalan..

Saja nak tempek kat blog ni juga.. Mood nak mengarang benda lain takde, so kita saja la nak ajak korang cuci mata sikit pagi ni.. Hihi..

Actually banyak lagi yang tak upload kat fb. Kalau ada kawan kawan yang berkenan, inform la ye.. Saya bagi diskaun dari setiap harga asalnya..



Jemput shopping online semua.. ;)

Psstt: Jangan la risau nak beli dgn kita ye.. In shaa Allah barang mesti sampai.. :)


Ok la.. Nak tenpek semua kat sini banyak pula.. Jemput singgah fB saya ye.. -syamimi saad-

5 comments:

  1. Replies
    1. Rm46+postage Rm7..
      Klau berminat, blh wsap akk atau PM kat fb, akk blh bg diskaun sikit lg.. :)

      Delete
  2. Slmt berhujung minggu mimie, moga bisniss mimie brjln lncar..

    ReplyDelete
  3. cantik....aummm

    http://lianasulaiman96.blogspot.my/2015/09/koleksi-gambar-kreatif-rutin-harian.html

    ReplyDelete

Sponsor

Comments