Tuesday, 30 June 2015

Serunding Ayam, Daging, Ikan, Mini Popia & Mini Karipap untuk Tempahan.

assalamualaikum.. salam ramadhan buat semua..

syukur alhamdulillah, kita semua dah tempuh 6ramadhan pada hari ini kan? syukur juga pada Allah kerana beri keizinan pada saya untuk berpuasa walaupun masih bfeedkan zahra.

tujuan saya menulis disini, saya ingin membantu seorang ibu tunggal ini dalam mencari rezeki buat anak-anaknya.. dia ada mengambil tempahan untuk serunding ayam, serunding daging, serunding ikan,mini karipap beserta mini popia..



Sesiapa yang nak lebih details, boleh click pada gambar ye. akan terus ke blog kak haryanie..










disini saya sertakan juga details harga ye.

Serunding Daging Tempatan 250gram Rm18
Serunding Ayam 250gram Rm18
Serunding Ikan 250gram Rm12

Mini Popia Rm32 sekilo
Mini Karipap Rm32 sekilo

Ada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan?

kalau berminat untuk membuat tempahan, bolehlah hubungi kak ALIA HARYANI di Fb beliau >> Alia Haryani atau hubungi terus 012-921 8016

bagi para blogger mesti juga kenal dengan kak alia haryanie kan? ni blog beliau >>http://aliaharyanie.blogspot.com

Diharapkan ada diantara kawan-kawan kita semua sudi membantu kak alia haryanie demi untuk anak-anaknya.. hanya Allah yang akan membalas segalanya.. :)

saya juga ada terperasan yang beliau juga ada menjual kain pasang. bagi yang berminat untuk membantu, boleh la click pada link disebelah ni ye. >> Harap Sudi Bantu Saya


p/s: kuatnya kak alia haryanie ni.. walaupun dalam keadaan yang kurang sihat, dia seorang yang sangat gigih dan kuat demi anak-anak kesayangannya.. Allahuakhbar..
jom kita bantu kak alia haryani.. :)

7 comments:

  1. serunding ni buat popiah kecik-kecik goreng tu memang awesome dan layan makannn...

    ReplyDelete
  2. ALLAHUAKHBAR ! semoga rezeki kak alia makin bertambah. Aamiin.

    ReplyDelete
  3. smg rezeki kak alia mencurah2 masuk. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  4. Menu raya... tapi kalau buat awal tak sempat nak raya.

    ReplyDelete
  5. serunding dari kelantan memang sedap.
    aida order dari member opis.
    nanti nak terjah la blog alia :)

    ReplyDelete

Sponsor

Comments