Wednesday, 1 July 2015

Blogger Contest Riang Ria Raya : Gopro 4 dan Duit Raya RM400

assalamualaikum.. selamat pagi isnin semua..

haiii.. ehhh, dengar dengar LAZADA tengah mengadakan CONTEST RIA RAYA okeh.. hadiahnya pun... bukan kemain menarik!.. Hebat okeh.. rugi pula tak mencuba nasib. mana tahu ada rezeki kan??

Nak tahu apa hadiahnya?? meh sini meh kita bagitahu ye..


Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50


Menarikkan?? Rugikan kalau tak join sama?? Terasa rugiiiiiiiii sangat tau..

Okeh.. mesti peningkan nak tahu macam mana agaknya cara nak men'join'kan diri? meh baca seterusnya meh..

+ Cara penyertaan :
  1. Buka page RIANG RIA RAYA LAZADA 2015 : http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/ 
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  3. Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  6. Tajuk Post/Entry terpulang pada masing-masing, boleh gunakan apa-apa tajuk mengenai persiapan raya, supaya dapat menarik minat pembaca (Tajuk sebelum ni ditukar atas permintaan peserta, supaya lebih natural - peserta yang dah guna tajuk sebelum ni masih dianggap peserta)
  7. Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST 

Dan sekarang tibalah masanya untuk saya pilih apakah barangan yang saya inginkan sebagai pelengkap hari raya ni.. meh kita buat checklist meh.. hihi


wishlist yang pertama ialah baju kurung dari Maribeli Butik Jasmine. Kenapa pilihan saya ini? Pada pandangan saya baju ni nampak ekslusif dengan kerawang yang terhasil..
RM 175.00



wishlist yang kedua saya ialah Modern Jubah untuk En.suami. Wow.. nampak kemas sangat jubah modern ni kan. Dan harga yang ditawarkan juga menarik.
RM 159.20


wishlist yang ketiga ialah Blue lans Women's Rose Golden Stainless Steel Strap Watch.. Wow.. Woow.. Nampak ekslusif gitu kan? Harga yang ditawarkan pun menarik sempena RIAN RIA RAYA - JUALAN TERHEBAT !!
RM 15.40


haaaaaaaaaaa.. yang ni memang dah lama sangat idamkan ni.. nak sangat letak barang anak dara ni kat Multifunctional Wardrobe ni.. adoiyaiiii.. kalau laaaa dapat ni..  memang mengemas sesaja barang anak dara sorang ni. harga pun mampu milik sekarang ni tau. 
hanya RM 53.00 !!!




wishlist yang terakhir ialah Portable Mini Sewing Machine.. adoiyaiiii.. napa la awak comel sangat.. teringin je nak beli tau.. if ada rezeki, nak sangat miliki awak tau.. hihi.. harga pun menarik buat masa sekarang ni. hanya RM 49.89

ok la.. setakat ni, ni la yang saya inginkan.. hihi.. kalaulah ada rezeki.. Amin.. hehehe..

okay la.. tarikh akhir penyertaan 30 Jun 15 ye.. insyaAllah 1 Julai 15 akan tahu keputusannya.. if tak berjaya, gudluck buat kawan-kawan yang lain. :)







6 comments:

Sponsor

Comments