Sponsor

Monday, 23 March 2015

Rezeki Tag & Win Di Instagram.

Assalamualaikum.. haiii semua..

Alang-alang dapat on ni, makanya kena la update banyak-banyak dan jadualkan iye.. bukan apa, susah dah sekarang ni nak hadap blog kalau semata-mata untuk taip satu entry.

Okay la, ni cerita minggu lepas. Ummi azra +ISMA ILYA AHMAD PUAD  menang tag & win di Instagram tau. Kebetulan tag nama kita sekali.. kali ni rezeki anak pula la menang. Hehe.. dapat hadiah untuk 4 orang kata ummi azra.



2orang dapat baju, dan 2orang lagi dapat botol susu tommee tippee.. Allah, syukur Alhamdulillah.. berkat gigih ummi azra dok pulun tag sampai menang. Hihi..mekasih isma.. kita xdapat nak balas tag sangat sebab line semput jeeeee..

Kali ni dapat untuk Zahra pula. Comel sangat botol tommee tippee pink ni tau. Geram je.. Zahra pula mula-mula macam kekok pegang sebab besar. Last-last saya cuci, buh air kosong syok je dia minum. Pandai dah anak mama dok minum pakai botol. Hihihi..



Untungnya la hai anak-anak sekarang. Kita-kita masa kecik dulu pakai botol susu hat panjang tu je. Sekarang ni macam-macam design.. haha..



16 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki...tahniah dear...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah mimie..rezeki Zahra...=D

    ReplyDelete
  3. huhu...memang besarlah botol tuh..yang nak pggnye kecik molek je..hehe..

    ReplyDelete
  4. tahniah!!! comel je btol susu

    ReplyDelete
  5. nak botol xape la zahra tu..
    senang je
    hehehehe
    firash bknnye nak minum botol

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, rezeki zahra..

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah rezeki mimie & anak..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah kak.. murah rezeki Zahra ^_^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. rezeki anak...

    ReplyDelete

Comments