Thursday, 19 March 2015

Bisnes Sambilan

Assalamualaikum.. selamat pagi..

alhamdulillah.. sekarang ni bz dengan bisnes kecil-kecilan. sambil-sambil jaga anak, rehatkan diri dengan buat sesuatu yang bermanfaat. hihihi


sekarang saya buat bisnes brooch. tak kisah la orang nak kata apa,, janji saya duduk rumah tak kacau hidup orang lain kan. hehehe..

idea nak buat pin ni datang balik lepas ada zahra. maklumlah, bila ada nak kecik ni nak pakai pin tudung kena hati-hati pilih. sebabnya anak kecik ni kan suka gosok muka kat bahu mummy. hihihi..

macam zahra la, suka hempuk muka kat bahu. if saya pakai pin yang besi & tajam, risau pula mukanya luka. so saya buat pin ni berasaskan kain. so selamat la sikit. insyaAllah.. kalau dia tenyeh-tenyeh muka pun tak luka.

alhamdulillah.. sekarang dah banyak order juga. syukur ya Allah.. macam tak percaya je dibuatnya. semua ni rezeki anak kan..

if ada siapa-siapa nak order, boleh la contact saya ye.. 
whatsApp #011-24181178
wechat : Syamimi_Saad88
Instagram : syamimi8088


boleh jenguk blog saya khas tuk barang bisnes juga >> serizahra.blogspot.com <<



psstt : jangan risau, murah-murah jeeee... heeee.. kalau korang nak order borong tuk korang bisnes balik pun boleh tau.. hihi

13 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga mimie terus dimurahkan rezeki hendaknya...

    ReplyDelete
  2. Assalam sya,
    semoag berjaya dalam bisnes naaaaaaaaaa
    AMIN

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Smg murah rezeki mimie...

    ReplyDelete
  4. comel... dan cantik... semoga berjaya dalam bussines

    ReplyDelete
  5. Cantik. Mesti ramai yang suka ni. Selamat maju jaya akak.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah smga terus bjaya mimie

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah semoga terus maju k..

    ReplyDelete
  8. tahniah!
    moga bertambah rezeki :)

    ReplyDelete
  9. alhmdullilah mimie
    tahniah
    ayu nak buat bsness takott xdan lak
    dengan kerja yang ada lagi ni

    ReplyDelete
  10. Comel! Nanti ada rezeki nak jgk order :D

    ReplyDelete

Sponsor

Comments