Tuesday, 17 February 2015

Nikmatnya !!

assalamualaikum.. hai semua..

rasa macam dah lama je tak update blog..
rasa lama sebab sekarang memang payah nak on laptop.
kecuali la time zahra tido..



sekarang ni mabuk nak makan crepe durian jeeeeee.. dah kenapa syamimi.. kenapa.. hahaha
ehhh, ni bukan ngidam ada baby lagi ye.. no no no no..

tu la, masa ngandung dok perati je kan.. bila dah jumpa, makan tak puassss..

17 comments:

  1. Wah... mmg suka durian ya mimi..

    ReplyDelete
  2. sedap sgt ke creepe durian nii? hehe

    ReplyDelete
  3. kza pun tak pernah cuba lagi hahahaha... tgok org makan kemain sedap.
    tahniah ye mimie menang giveaway nile tu.

    ReplyDelete
  4. nsb kite xmkn duyan..
    kalo x msti terliur nk mkn gak.. haha

    ReplyDelete
  5. akak tak makan durian so tak minat la durian crepe tu...tapi cuba wat sardin crepe..hahaha..laju je (ada ke org buat sardin crepe atau crepe lain yang pedas?)

    ReplyDelete
  6. WAHHHH tayang makanan jerkkk...pos sikittt

    ReplyDelete
  7. tengok gambar tu rasa mcm nak gigit jugak!!

    ReplyDelete
  8. Sedapnya.. jemput join Mini GA by Nina + Anies

    ReplyDelete
  9. auwwmm.. yummy.. best nyee dpt mkn crepe durian..huhuhu

    ReplyDelete
  10. ehh sedap
    ayu pon suke,,
    nak2 makan time sejok
    nyam nyammm

    ReplyDelete
  11. Ramai pulak post pasal durian crepe ni..ish..mmg kena cari juga ni...

    ReplyDelete
  12. kita xboleh mkn durian. asma. tp masa zaman kegemilangan durian crepe hari tu, makan jugak sikit. geram tengok and geram dgn bau durian. fuh!

    ReplyDelete

Sponsor

Comments