Sunday, 15 February 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my!

assalamualaikum.. selamat pagi..


alhamdulillah.. diberi keizinan untuk mencuba nasib lagi melalui cabaran "saya nak RM150 Produk percuma daripada Nile.com.my". Nama pun mencuba nasib kan. mana tahu ada rezeki disitu.

macam biasa, nile.com.my merupakan Online SHOPPING Malaysia yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi akan melancarkan GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015 .

Antara hadiah-hadiah bagi giveaway ini ialah :

5x PEMENANG BERTUAH yang akan mendapat RM150 barangan secara PERCUMA.

Bagaimana caranya?


http://www.nile.com.my/page.php?cd=96

- Tajuk Entry : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

- Letak banner di bawah ini bersertakan backlink untuk banner tersebut .

- Ni antara barangan yang saya ingin miliki sekiranya saya antara salah seorang yang terpilih untuk memiliki RM150 barangan percuma.




 BMG41883 Printed Blouse- Coffee RM34.90


BMI56313 Printed Puffy Blouse RM27.90


BMG77431 Ruffle Chiffon Button Blouse- Army Green RM28.50


MBG20084 Men Bag/ Canvas Bag RM36.40




CNABALV705PARN BASIC BAWAL LAVENDER RM18.00

Jumlah Harga Barangan : Rm34.90 + Rm27.90 + Rm28.50 + Rm36.40 + Rm18.00
= Rm145.70

Waaaaaa, masih ada baki lagi RM4.30

Jadi untuk mencukupkan RM150.00, saya tambah lagi 1 barang ye :)



wabbr36812 Candy Colorful Woman Bracelet RM4.30



Jom kita kira balik harga semua barangan.

Jumlah Harga Barangan : Rm34.90 + Rm27.90 + Rm28.50 + Rm36.40 + Rm18.00 + Rm4.30
= Rm150.00


Okay, untuk check result, boleh la semak  >> DI SINI <<



30 comments:

  1. ada baki lgi tu kak..beli la aksesori girl2... below RM4 pun ado.. heheh..semoga berjaya juga..! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. mekasih.. akak x pasan la.. ok. dah buh dah.. ;)

      Delete
  2. all the best yunk. semoga ada rezeki mimie. amin :)

    ReplyDelete
  3. Baju pertama itu cantik. Good luck! :D

    ReplyDelete
  4. mcm best je..
    good luck ye mimie!

    ReplyDelete
  5. huiiii ramainya join mende nih.... gud luck yer...

    ReplyDelete
  6. Cantik-cantik semua baju tu. Good luck okay?

    Anyway singgah dari follower #1754 :)

    ReplyDelete
  7. All the best dear ;)

    Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)
    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  8. Ramai juga yg join ni... Sya x.join la.. malas
    Hehe..btw,good.luck ye..

    ReplyDelete
  9. nak join jugak! goodluck!! :)
    ada masa lawat sini tau!
    http://melaedah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hahaha. ngam2 je 150 xD ni entri pertama yg saya baca yg betul2 ngam2 harganya :P

    ReplyDelete
  11. Tahniah mimie.. pemenang ke5 bertuah RM150 products giveaway ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. waalaikumsalam...
    subhanalloh sungguh Kisah yang mengagumkan, saja juga seorang penulis seperti mba sya.

    ReplyDelete
  14. Awak saya nak tnya awk dah beli ke barang kat nile ni... mcam ner nak masukkan voucer tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dh tebus dh voucher tu.. Msa terus tu smpai bhgn pyment, ambik bnk pyment. Pastu nti kuar step strusnya, ada kotak tuk letak no voucher kita tu. Then bila dh hbis step dia, masuk kt my acc blik, ambik no order. Then email kn pd diorng no order kita. Minta diorng verified kn. Hntr pd email yng enquiry tu.. Sy on by phone ni. Klau xpham whtsapp sy blh? 011 24181178

      Delete
  15. brg dekat nile murah2 kan. tp badan besar mcm kita ni, nak beli baju pun takut. huhu

    ReplyDelete

Sponsor

Comments