Wednesday, 19 November 2014

Kisah Anak : Zahra 63hari

Assalamualaikum.. Selamat pagi..

Sejak dah jadi mak orang ni, kehidupan 100% berubah.. Dulu kehidupan kita kisahkan diri sendiri. Bila dah kawin kisahkan suami. Bila ada anak, kisahkan anak je.

Yela, anak kan nyawa kita. Apa pun perkembangan dia, apa pun yang dia buat rasa excited je. Nak nak anak first. Sebab dari anak first la yang banyak kita nak belajar itu ini kan?




Zahra pagi ni. Dia kan kalau cukup tido senang nak diajak gelak gelak. Tapi kalau dah nampak camera kita nak rakam dia terus terdiam. La hai anak.. Gigitttt karang pipi donut dia tu.. Geram je.. Dah la dagu berlapis. Yang tu dari dalam perut lagi dah berlapis. Hihihi

13 comments:

  1. comelnya baby... jadi ibu memang begitulah rutinnya. Tu belum tambah baby lagi kan.

    ReplyDelete
  2. dagu lapis la cun.. kan zara.. dah besar ilang la dagu lapis tu nanti mimie..

    ReplyDelete
  3. dah jadi mak, memang itulah adatnya...apa2pon memang zahra comei...

    ReplyDelete
  4. Kiutnye Zara. Bestnye ade teman. Hihi.

    ReplyDelete
  5. cptnye dah 2 bln yer.. bulat tembam zahra..

    ReplyDelete
  6. Tggu dh pndai beraksi nnt... Seronok...

    ReplyDelete
  7. Comelnya zahra. Semakin membesar. Jadi anak yang baik yea.

    ReplyDelete
  8. eeeeeee geram tengok.. mcm nk geget pipi gebu zahra..agagaga

    ReplyDelete
  9. Hahahah comelll... gebus gebas pipi zahra tuu

    ReplyDelete

Sponsor

Comments