Thursday, 20 November 2014

Kisah Anak : Sample Drypers Ke-3

Assalamualaikum.. Selamat pagi..

Alhamdulillah.. Rezeki untuk zahra lagi. Rasanya ni kali ke-3 kut zahra terima pampers dari drypers. Kali pertama masa terima sample lepas kita join club drypers. Kali kedua lepas jawab survey kalau tak silap. Kali ke-3 ni pun diterima lepas update di club drypers tu.

Zahra terima drypers newborn. Kalau ikutkan sekarang dia pakai dah saiz S. Newborn masih boleh pakai. Cuma nampak pendek sikit la pampers tu. 

Alhamdulillah.. Dapatlah buat tambah tambah kan. Sekurangnya membantu juga bila dapat drypers sample ni. 


Terima kasih buat pihak drypers. Moga lepas ni ada lagi rezeki buat zahra. Setakat ni zahra sememangnya pengguna setia drypers. Kerana bersesuaian dengan kulit zahra. Dan harganya juga berpatutan buat kami.

29 comments:

  1. Assalamualaikum..cik dila dpt gak..tp req size L,dpt size XL..simpan aje ler!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. Oo.. Yeke.. Saiz terbesar xpe cik dila.. Jgn terkecik.. Rugi.. Hihi

      Delete
  2. rezeki zahra..alhamdulillah

    *syok tido tue!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak..

      *sekarang dia mabuk tido. Nak besarkan badan. Hihi

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah.. Mamanya sentiasa berusaha tuk bambamkn dia.. Hehe

      Delete
  4. Murah rezki baby zahra, dah makin tembam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Tmbam kuat nyusu & tdo.. :)

      Delete
  5. alhamdulillah.. congratulation :) comel baby ^__^

    ReplyDelete
  6. Murah rezeki baby Zahra, geramnya tengok pipi dia.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Ni la yng dinamakn rezeki anak.. :)
      Ppi donut.. Hihi

      Delete
  7. Replies
    1. Ala kak.. Klau emir tdo pun nmpk ensem.. Hihi

      Delete
  8. alhamdulillah
    ppsstt: baju baby kite sama la mama :)

    ReplyDelete
  9. Untungnye.. alhmdullilah rezeki zahra la tuu

    ReplyDelete

Sponsor

Comments