Friday, 14 November 2014

Hadiah Sebagai Top Komentar Oktober 2014

Assalamualaikum.. Selamat petang..

Alhamdulillah.. Rezeki berblog. Yang ni saya terima dari blog +Azhafizah Md Nor . Maaflah ye, saya risau juga nanti orang kata berblog sebab nak hadiah je. Sedangkan diri sendiri tak bagi pun pada orang..

Kat ipoh ni je la saya dapat puas berblog. Tu pun curi curi time nyusukan zahra. Time bagi zahra tido tak pun time berkesempatan.

Terima kasih awk. +Azhafizah Md Nor . Saya terima hadiah ni hari rabu. Gara gara hari isnin pos laju sampai tapi tak perasan.



Alhamdulillah.. Hadiah ni dah selamat sampai dan berada di tangan saya..



21 comments:

  1. Seronoknya dpt hadiah, tahniah

    ReplyDelete
  2. Wah...hebat hebat..tahniah dik

    ReplyDelete
  3. Wahhh cantekk.. ayu pon same nie.. mase tgh susukan firash baru dan nk bw blog.. nak2 mnyusu waktu 3 4 pg cmni... bt hilang ngantok

    ReplyDelete

Sponsor

Comments