Tuesday, 23 September 2014

Sample Free Mamy Poko

assalamualaikum..

*entry autopublish*

ni rezeki untuk anak mama pula.. hehe.. saya terajin pula isi itu dan ini.. ada baiknya juga kita dapatkan sample sesuatu produk tu kan? sekurang-kurangnya kita tahu hasilnya macam mana..


ada yang berminat nak dapatkan sample produk mamy poko ni? sila la terjah sini ye.. >> Sample Free Mamy Poko <<

9 comments:

  1. Bila agaknya dpt tgk baby mimie ya hhee

    ReplyDelete
  2. hihi...akak pon pernah isi itu ini dulu..dapat baju baby satu..

    ReplyDelete
  3. Bagus ada sample macam ni. Kita sebagai pengguna boleh cuba dulu kan.

    ReplyDelete
  4. actually mamy poko ni bagus.. wpun agak mahal berbanding dgn brand diapers lain.
    Anak2 akak kecik2 mmg pakai mamy poko.

    ReplyDelete
  5. Rajinnye kak mimie ni wat sample free. ^^ rezki baby.

    ReplyDelete
  6. wahh syoknye dpt free gift je ni?..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments