Wednesday, 19 March 2014

WordLess Wednesday

Assalamualaikum & selamat pagi semua.



sumber : FB

16 comments:

  1. part kissing2 tu memang hari2 ler kannn? oopsss..hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. btul tu..simple things can make women happy :)

    ReplyDelete
  3. hahaha... part letak password kat handfone tu bukan boleh buat isteri cemburu, boleh naik hantu atau fikir yg bukan bukan tau. wat pe nak letak password? mesti ada sesuatu kan..kan.. ( gitu lah fikiran perempuan)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mimie, nice dear ~~~

    ReplyDelete
  5. hahaha mimi, yg no 1 tu bebab slalu mr.H kene marah ngan kite hahaha sian die

    ReplyDelete
  6. Hehe okay ni tapi no.10 tu sy tak kisah. hahaha. Happy Wednesday ;)

    ReplyDelete
  7. betul..betul..betul setuju sgt dengan entri nie..=D

    ReplyDelete
  8. wahai suami hargai isterimu...

    ReplyDelete
  9. Hahaha...yg letak pasword tuh akak tau pasword hp die tp die xtau yg akak dh tau..hahaha..

    ReplyDelete
  10. Tang password hp tuh akak ok je sbb password hp suami akak tau...heheee..cume die tak tahu pun yg akak dh tau password die...

    ReplyDelete
  11. Setuju2...snng kan nk wat hati isteri happy...

    ReplyDelete
  12. how I wish.. some og the tips tu alhamdulillah mmg ada dlm list of our life.. hehe

    ReplyDelete
  13. Bab cium dahi tu ad btulnya..touching..huhuhu

    ReplyDelete

Sponsor

Comments