Sunday, 23 February 2014

Hah ???

Assalamualaikum & selamat malam semua..

banyak nak share.. nanti la saya taip slow-slow ye.. :)


amboiii.. haritu cari keywords ni.. tadi saja buka nuff jumpa pula keywords gitu..

haii, bukan kemain ye.. amboiii, amboiii.. babap nak?? sapa ajar ni.. makin pelik-pelik & *melucah* pula carian kat nuff saya ni.. adehhh..

33 comments:

  1. keyword iman pon kadang-kadang keluar.rasa nak lemapang laju2 je n nak bagi tazkirah sikit kat nuffnang 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa'ah kan.. kadang mengarut..mcm pelik knapa letak kat nuff..padahal xde pun entry lucah..

      Delete
  2. erk..apakah..? ni kalau boleh check...potong tgn dia! hihi

    ReplyDelete
  3. hahhahahahaha giler betul lah orang macam tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. memang boleh bikin orang giler ni kak..

      Delete
  4. Entahla, kdg2 tu xmasuk akal keyword ykat Nuffnang tu.

    ReplyDelete
  5. apakah?? haish la...sapa la yang search cenggitu... =_="

    ReplyDelete
  6. Mengarut betullah dia orang ni...siapalah yang nakal tu ya mimie...

    ReplyDelete
  7. hahahaha...mcm² depa dok cari nooo...akak ari tu ada mangkok hayon dok gugel artikel lucah...sesedap jari jee menaip..lempang lelaju gak kang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kelakar kan kak bila dorang cari merepek2 tu..ntah apa2 je dorang ni..

      Delete
  8. Amboi ke main sampai ke situ org cari keyword yer mimik...nak kena cili tangan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tahu xpe..ntah apa2 je la dorang ni..

      Delete
  9. Assalamualaikum mimie, ahhaa apakah?

    ReplyDelete
  10. Hahahahaha ! Kita pun ada. "Awek stim" "Gambar awek stim". Gila tahnyaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengarut je kan..buat entry betul2 lucah kang baru tahu..haha

      Delete
  11. ni mesti pasal entry perkataan zenna yang mimie update sebelom ni.. pasal pokok zenna tu..

    ReplyDelete
  12. macam2 dorang ini...pelik2 pun ada

    ReplyDelete
  13. Hye singgah sini kunjungan balas.

    ReplyDelete
  14. Dahsyat btul yg dicari ye....adehhh

    ReplyDelete
  15. ish mengarut jer dok google benda2 mcm tue kan..

    ReplyDelete
  16. Meh kita babap dia ramai ramai

    ReplyDelete

Sponsor

Comments