Thursday, 5 December 2013

Pemenang Saguhati Pixy Beauty !

Assalamualaikum, selamat petang..

cerita semalam. balik kerja lewat. sebab petang tu jumpa kawan. kawan blogger merangkap kawan sekolah 1 kelas masa form 6. haa, panjang huraiannya kan. siapa lagi kalau bukan cik min maya. eheemm..

ehh, panjang mukadimah kan. tajuk lain, intro lain. biasalah tu kan?

balik tu sampai umah. macam biasa duk rehat jap tengok tv sambil layan 'Playboy itu suami aku'.. ehh, bukan suami saya tau..  :P  tapi suami afina..  :P
sekali boleh pula tak perasan ada bungkusan pos laju kat sebelah. hehehe.. lama juga baru perasan..

sekali tengok nama sendiri. terkejut. sebab bungkusan besar.



pastu tanya kat adik, dari mana ni eh?? actually pihak pixy ada email semalam. dia cakap barang tu sampai dalam tempoh 1week. so tak rasa la barang tu kan. pastu rasa-rasa macam besar je barangnya. tengok bungkusan pun tahu.

sekali buka. .


ada beg & sampul surat.. ingatkan kut-kut la ada cheque dalam tu.. hehehehe



ni la rupa beg tu.. kaler pink gitu.. nak tahu isi dalamnya apa??


ada 7 barang dalam beg comel tu.. :) oohh, hadiah saya dah sampai.. hehe


bagi lagi jelas.. ni la hadiah-hadiahnya.. :) syukur alhamdulillah.. semua ni rezeki. saya pun tak sangka terpilih diantara Top 33.

bukti saya mendapat hadiah saguhati itu..


haa, nampak kan muka saya yang hujung kiri bawah tu.. ;)

thank's for Pixy sebab sudi pilih saya diantara mereka-mereka yang lain.. masa dapat tahu menang ni, dorang umumkan masa saya kawin.. so ni reward sebagai hadiah kawin la ye.. 
^_*

ni la kali pertama saya join contest kat fb.. dan kali pertama juga menang.. hehe.. pasni boleh la try lagi.. :P

38 comments:

  1. Wahhh ! Bestnyaaa. Tahniah ye. :D

    ReplyDelete
  2. murahnya rezki mimie tahniah hadiah kawin tu

    ReplyDelete
  3. tahniah kak :D cantik packaging tu :D

    ReplyDelete
  4. mimi best nya! akk is jeles! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo.. jgn la jeles kak.. akk pun menang GA juga kan.. ;)

      Delete
  5. wah..tahniah mimie...rezeki pengantin baru tu..

    ReplyDelete
  6. wah bist giler menang! kte asal masuk contest kat FB je tak pernah menang. belom rezeki kot.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya bergantung pada rezeki kn..sy pun xsangka.. :)

      Delete
  7. lepas ni blh citer keberkesanan pixy ni ... tahniah !

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. tahniah mimie.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah ... dpt hadiah kwen ler tue. murah rezeki ^^

    ReplyDelete
  10. congrats mimie!!!yeay mimie menang!
    hadiah byk tuh...

    ReplyDelete
  11. wah,congrats,mimie..byk tu hadiahnya..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih ibunoey.. alhmdulillah.. rezeki.. ;)

      Delete

Sponsor

Comments