Selamat Pengantin Baru

Tuesday, 10 September 2013

Assalamualaikum & selamat tengahari semua.

ok.. akaun google dah boleh sign in.. hehe.. rupanya kena update google crome baru.. >.<
baru laju saya nak mengupdate blog. macam dah banyak story tertinggal. nampak gaya akan bertunggang langgang la nanti ye. *macam ada yang kisah kan?*

kisah hari ahad lepas. terima jemputan dari sorang kawan Fb. dia ni blogger juga. tapi saya tak jumpa dah blog dia. tak sure la dia close sementara ke apa. kitaorang tak kenal pun. kenal pun dari myspace kut. pastu turun ke Fb. gaya macam dah kenal lama je kan.

tapi ni first time jumpa dia. lawa orangnya. jauh beza bila tengok depan-depan dengan dalam gambar. sebaya dengan saya. tapi dia ni kawan pada cik min. cik min ni pun pelik macam mana saya kenal dengan si pengantin ni. kalau kat Fb sembang macam selalu jumpa. 

orang mesra kan.. macam tu la. lain la kalau saya ni. kadang senyap je. hehehe..



cantikkan si pengantin berbaju merah tu. cik puan ruzz ni fanatik merah. like me too. giler merah. tapi sebab dah tahu pengantin mesti pakai merah, maka saya pakai warna lain. hehe.. selalu tersama kaler dengan pengantin. segan i. hihihi..

kenal ke saya yang mana 1? hehehe.. :p kena berdiri sebelah suami pengantin. i maluuu.. tapi nak bergambar.. camne tu. diri jauh ye. nampak dalam gambar macam dekat. then depan saya ada kipas besar tu. terus tudung kembang macam tu. baju pun sama. xpelah, janji dapat ambik aura pengantin yang cantik itu. :)


apa-apa pun, selamat pengantin baru buat ruzz dan suami ye. moga kekal bahagia hingga ke alam syurga. nanti jemput datang kenduri i pula ye.. ^_*

cik min maya bukan kemain lentuk lagi.. ambik auraaaaaa lebih tu.. hihihik..



notacinta : ihsan gambar dari tipon cik min.. sy malas nak kuar tipon. hehe

56 comments

  1. Selamat pengatin baru... Merahnya mak ngah.. hehe.. Mimie amik aura la tu ea... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ambik aura sikit2 je kak..hihi
      kang hbis aura pengantin.. :p

      Delete
  2. selamat pengantin baru bt teman mimie..puan ruzz...meyah gitue..

    betol2 mimie ambik aura hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      ishh, xleh ambik aura pengantin..hilang seri beliau nti.. :p

      Delete
  3. mimie cer tgk blog nie http://gurlgemini.blogspot.com/2013/09/selamat-pengantin-baru-fadil-nyu-dan.html.Adakah dia pengantin yg sama?huhu

    ReplyDelete
  4. slmt pengntin baru..br nmpk mimi tnpa warna mrah..hihi

    ReplyDelete
  5. selamt pngntin baru ...
    lentuk2 serap aura :)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya pengantin perempuan tu

    ReplyDelete
  7. manisnya pengantin perempuan tu senyum..

    ReplyDelete
  8. cantiklah pengantin tu, tapi bakal pengantin sebelahnya tu apa kurangnya... hihi

    ReplyDelete
  9. pengantin mcm muka shila amzah la.. sipi2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..kita nmpak pun camtu.. ada iras2 kan.. :)

      Delete
  10. cantik lah pengantin n bakal pengantin yang sebelah 2 kakak mimi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengantin tu mmng cantik.. :)
      eh xla.. sy xde kakak..tu kawan.. :)

      Delete
  11. Selamat Pengantin Baruuuu..... :)

    ReplyDelete
  12. comelnya pengantin tu. Nanti yang baju kuning tu mesti comel berbaju pengantin kan. tak pe ambik aura dulu ye.. dah bau bau dah ni. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. bju kuning tu kerempeng.. pkai bju pengantin nti msti biasa2 je..
      haha..
      akk bau jiran sebelah kut.. hehe

      Delete
  13. ecececehhh amek aura pengantin yer Mimie.. hehe
    cantik pengantin perempuan tu.. pakai pulak kaler meroh.. amboiii sangat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,ambik sikit jeeeee.. nti pengantin xde aura.. ;)
      tunggu time saya pula ye kak.. hihi

      Delete
  14. baju merah tu memang cntik sesangat ... menyerlah ^_^

    ReplyDelete
  15. Slmt pngantin bru tuk kawan mimie...lama x bersiaran?sihat?

    ReplyDelete
  16. a ah la..lawa pengantin pompuan tu..:)
    cik adik sebelah pengantin lelaki tu pon lawa jugak..tambah sweet sikit..hihi..:p

    Selamat pengantin baru utk mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengantin memang kena lawa..
      sebab hari tu hari dorang je..hehe
      alohh.. jgn puji sngt kak..kmbang nanti..haaha

      Delete
  17. Oooo, nampak akak tag nme Cik Min dekat fb..
    oooo, patut laa mcm familiar aje nme nyee, hehee
    x bnyak bergambar yeeee,hehehe

    Merah itu mengancam, aaauummmm :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. saja tag.. sebab akk kuar ber-2 je ngn kawan akk tu..
      xbnyk gmbar pun.. ni pun ihsan minta kawan tu.. :p

      Delete
  18. Ukhwah berpanjangan ye Sha...dari myspace ke facebook ke blog dan terus face to face@

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak.. tak sangka pula boleh kenal smpai berjumpa..

      Delete
  19. Dah nampak dah aura pengantin tu..hehehe..Tahniah kepada pengantin..=D

    ReplyDelete
  20. selamat pengantin baru buat mereka...memang cantik la ..lawa sungguh

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. haha..seri apa la sngt kak..pengantin lagi berseri.. :)

      Delete
  22. eh ada juga ea hihi masa tu memang ramai blogger datang..siap jadi rombongan pengantin lelaki lagi time nikah dan majlis tu...kalau kenal awal, boleh kita jumpa sekali hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kan.. sy datang pun dah pukul 1 camtu.. tp kalau dah kalut2, tak terfkir nak cari sapa lagi yang datang..hehe

      Delete
  23. Lpas nih xsbr tgk mimie pakai bju pengantin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sy pun xsabar.. >.< haha.. tak sabar nak tgk rupa sndiri kut.. :p

      Delete
  24. turn akak nnty hehe selamat pengantin baru kepda mereka berdua :)

    ReplyDelete
  25. salam pengantin tak? ambik berkat pengantin.......hehe

    ReplyDelete