Wednesday, 10 July 2013

Salam Ramadhan

Assalamualaikum buat teman setia disini.



Salam Ramadhan buat semua. Selamat berpuasa. Kejap je dah bertemu bulan Ramadhan balik kan. Cuma suasananya je sangat-sangat-sangat berbeza.

Sekarang ni kalau bulan puasa dah tak macam bulan puasa masa kecik kecik dulu. Bangun sahur pun kadang-kadang tak rasa pape je. Nak-nak yang dah selalu bangun awal kan.

Syukur sangat masih berpeluang berpuasa semasa bekerja ni. Tahun depan tak pasti dimana agaknya kedudukan saya ni.

Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang berpuasa ni.

Tahun ni masih berpuasa dengan title tunangan orang.. InsyaAllah tahun depan berpuasa sebagai wife orang.. hehehee..

Selamat berpuasa buat semua kawan-kawan blogger saya.. ^_^


wait-wait.. bulan puasa ni dapat balik awal.. pukul 4 dah boleh kunci pintu.. :p



nota cinta : ntah apa yang di bz kan sangat sampai tak sempat nak terjah blog korang. sabar ye.. ;)

23 comments:

  1. salam ramadhan mimie.. em betol lah.. lau tak bersahur tu tak rasa lapr sgt dah.. pasal malas nye nak bangun.. huhuuh

    ReplyDelete
  2. Salam marhaban ya Ramadan :)

    Betul tu.. semoga kita mengisi bulan ini dengan sebaik yang mungkin ^_^

    ReplyDelete
  3. siti alfakhishah aman :
    -salam ramadhan alise..ish..xleh mlas2..hehe..rugi tau..

    ReplyDelete
  4. nazmin nazifa :
    -iye dik..betul tu.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan Mimie.. posa tak hari nie.. ;p

    ReplyDelete
  6. Itu yang x sbar2x nak dengar title isteri org tuuu, ehhehehe :P Jangan curik2x makan ble dapat balik awal tuu tauu.! Eiqaa babab kangg, kihkihkhihh

    ReplyDelete
  7. wah.. waktu balik kul 4 yea.. sama lea kita dulu yea.. masa keje balik kul 4 gak dulu.. skrg dh x koje.. hu2

    ReplyDelete
  8. mrs. secretary :
    -salam ramadhan kak..alhmdulillah..puasa..hehehe

    eiqa almond :
    -aipp..sabar2..haha.. eleh, ntah2 eiqa yang buat camtu x? :p

    tenku butang :
    -hehe..tiap2 tahun balik kul 4 kak.. ;)

    ReplyDelete
  9. ni yang tak sabar tunggu tahun depan ni yer.. hihi
    selamat berpuasa mimie..
    semoga ramadhan ni membawa bahagia untuk mimie dan family..

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan mimie... insyaAllah xsbq nak tgu cik mimie tkr title taun dpn hihi.. aamiin aamiin :)

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa buat cik mimie sekeluarga.. :-)

    ReplyDelete
  12. Selamat menjalani ibadah puasa dalam bulan Ramadan, kak Mimie! :) Macam tak sabar jek nak berpuasa sebagai isteri orang? Hehehe! Insyallah kalau panjang umur, tahun berikutnya sebagai ibu pulak. :D

    ReplyDelete
  13. salam ramdhan dan selamat berbuka puasa...heheheh...

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan....dan selamat menjalankan kewajipan berpuasa.....

    ReplyDelete
  15. DAH PUASA KEDUA..HEHE..SALAM RAMADHAN

    ReplyDelete
  16. :) dh msuk puasa ke 4 bru sampai sini...hihi..slmt mjlani ibadah puasa yer mimie :) puasa terakhir sbgai org bujang.insya Allah. amin :)

    ReplyDelete
  17. Jangan lupa bangun sahur tetiap hari ye. ;p

    ReplyDelete
  18. selamat berpuasa...lambat la ain wish...hehehe

    ReplyDelete

Sponsor

Comments