Sunday, 16 June 2013

SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA : EPISOD 10

Assalamualaikum buat sahabat setia disini..

Episode ke 10 ni pada saya sangat-sangat best bila syaf & firash dah mula jatuh hati sesama sendiri. Syaf pula seakan-akan dah beri peluang pada firash untuk berada dalam hatinya.

Serius, saya suka episode 10 ni. Part yang best bila mereka keluar bercuti ber-2. luangkan masa bersama. Firash pun dah tunjuk kasih sayang dia pada syaf sedikit demi sedikit.

Firash pun dah tak garang seperti mula-mula. Dan boleh terima kenyataan syaf sebagai isterinya. so sweet.. Ohh, jelesnya.. 

kalau nak tengok cerita penuh untuk episode 10 ni, klik sini ---> Episode 10




nota : tadi tengok iklan untuk episod 11 macam hubungan mereka goyah sikit. Ohh, tidak.. tak sanggup rasanya.. *walaupun itu hanyalah sebuah cerita*

23 comments:

  1. suka sangat tengok cerita ni.. tak berhenti sengih. hehehe... :D

    http://madamoiselleayuslittletalks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ayu idayu :
    -hehe..cite ni best..terus rasa macam nak jadi macam mereka..nak kan pasangan camtu..so sweet.. ;)

    ReplyDelete
  3. betol3. sweet sangat2. terkomen 2 kali lak. excited punya pasal. hehehe.. :DD

    ReplyDelete
  4. cik akak suka juga tengok citer nie...memang tak layan lah belog malam tu...jiwa cik akak tengok citer nie...mak oii...melangit2 je rasanya..hahaha...sweet sangat....rasanya cam cik akak berada dalam citer tu...:)

    ReplyDelete
  5. ayu idayu :
    hehe.. jeles kan tgk dorang.. ;)

    nao mei :
    -tahu xpe kak..rasa macam nak jgk camtu kan..nak je jadi syaf dalam tu kan..haha

    ReplyDelete
  6. nurul ezzatie zulkarnain :
    -hehe..kan3.. tingin jgk nak camtu.. sweet.. =)
    mekasih..nti sy click eh.. ^_^

    ReplyDelete
  7. x layan kat TV..
    tapi layan kat tonton
    tak sempat tengok kat TV
    tu yang tengok kat TONTON je..

    tapi mmg BEST kebabom la! Firash n Syaf so syweet

    pastu layan Cinta Jangan Pergi mmg la layan sgt sgt.. best best..
    adeh.. saya mmg suka Tiz pon.. tapi Izzue tu pun layan la juga...

    ReplyDelete
  8. hahahaha fanatik ni..kite tak tgok....ohoho

    ReplyDelete
  9. Akak pun ikut cerita ni..mmg best kisah cinta Firash & Syaf ni..:)

    ReplyDelete
  10. best cite ni mimi.. tapi awal2 episod tak layan sgt.. tu yang xtau mane abg firash.. upanya dah xde..

    ReplyDelete
  11. x pernah tgk lg citer ni, tp minat tiz zakiah.. heee

    ReplyDelete
  12. Hehe..In pun tak tengok citer ni tapi suka tengok tiz zaqyah XD

    ReplyDelete
  13. Saya da tengok hari tu.. Hihi..

    ReplyDelete
  14. kadang2 tgk, kadang2 tak

    jom semak link peserta ;)
    trima kasih ye sudi join GA ciksu ni ;)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-qr-minigiveaway-kedua.html

    ReplyDelete
  15. amboi, feeling betul cik mimie ni ye.. hehehe

    ReplyDelete
  16. best cerita ni.. baru jatuh hati nak tengok.. hihi

    ReplyDelete
  17. episod last tu comel. siap tunjuk otot kat syaf.. hehehe....

    nak tau ending? kite tau. sebb bace novel. ngee~

    ReplyDelete
  18. kita pun layan jugak cite nih, beshhh

    ReplyDelete
  19. Tak sabar nak tunggu jumaat ni ☺☺

    ReplyDelete
  20. kita tak tengok sangat cerita ni.. tunggu nak baca novel sebab selalu je tak sempat nk tgk kt tv.. huhuhu

    ReplyDelete

Sponsor

Comments