:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 3 April 2013

Mood Masih Kelaut China Selatan!

assalamualaikum dan salam sejahtera..

salam pagi rabu semua.. :) harini ingat nak kembalikan la balik mood MALAS semalam, tapi rasanya mood malas tu dah bertukar jadi mood stressssssssss la pula.. :(

adoiyai.. macam mana ni.. ntah napa la mood dah kelaut sehari 2 ni.. semalam dah la buat kerja tangkap muat je.. ingat harini nak buat kerja betul-betul.. sekali dengar audi* nak datang, terus hilang mood.. :(

simptom apa yang awk dah kena ni cik mimie.. teruk betul penyakit ni.. saya ni kalau dengar perkataan audi* je, terus lemah.. lemah longlai laa.. bukan xsuka, tapi saya lemah bila itu tak kena, ini xkena.. memang la tu keje dorang kan..tapi bos xdtng, sy pula banyak kerja nak kejar, tu yang jadi stress tu.. :(

ni bukan kes nak mengeluh ye..tapi tiap tahun pun saya macam ni..allergik kut.. hahaha.. :p

baru ingat nak BW sambil-sambil buat kerja..nampak gaya tertangguh lagi la... :(

sabar ye kawan-kawan..saya rasa macam dah banyak rumah yang tak disinggah lagi.. nak berblog malam, sekarang ni hujan.. pakej guruh sume..memang nak online pun, kalau keadaan reda cepat + internet tak buat pasal.. then kalau en.tunang dah ajak berskype, memang x leh la nak BW..


 * jangan fikir saya sombong pula ye.. takut pula ada yang menyentap sebab saya tak singgah balik blog awk..sob..sob..sob.. *

*buat mereka yang baru follow sini, then saya tak singgah balik, please tinggalkan link..senang saya nak singgah balik. tQ*

15 ulasan:

  1. audi* ?? hehehhh sabo jerk lh k. take your time ... jgn stress nnt cpt tua. kikiki

    BalasPadam
  2. jangan stress2 akak.. nanti x comeell.. ehhe saty strong yea kak., ^^

    BalasPadam
  3. yana aina :
    -means audit..haha..allegik smpai xnak tulis hbis.. :p
    haha..tu la bajet nak awet muda je, ni dah stress2 pula.. haha

    BalasPadam
  4. lissa lalissa :
    -oo, nnti x comel eh, okeh2, akk x stress ye dik..haha

    BalasPadam
  5. cheqkaq pon tengah stres pasal audi** hehehe

    BalasPadam
  6. jom join

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/give-away-by-cavern.html

    BalasPadam
  7. Jangan dipaksa...
    AJ tau rasa dia macam mana... =D

    BalasPadam
  8. cheqkaq :
    -eh, cheqkaq pun ada allegik dgr perkataan audi* eh..hahaha..sama la kita ni ye.. ;)

    iu-hazirah :
    -ok..nti cik mimie join na.. :) mekasih invite..

    ayuejean :
    -hehehe..tu la pasalnya AJ.. tak suka la cmni.. hihihi

    BalasPadam
  9. allergik gak zaman keje dulu dengan audit. boleh pitam seharian.. haha. siap amik MC gitu..

    BalasPadam
  10. hati2 dilambung badai kalau berenang kat laut china selatan cik mimie :D

    BalasPadam
  11. sarahhernyzar :
    -amboii, bukan kemain lagi cik sara ye..hik3..smpai MC..

    mar haini :
    -hahhaa..insyaAllah.. :p

    BalasPadam
  12. hu3.. masa kami dulu pun x suka audit, n mesyuarat ALK sebab selalu sgt dh jd mcm bosan.. bukan apa.. nk sediakan semuanya 2 amik masa gak.. tp skrg sudah rindu pulak pd audit n mesyuarat2 semua.. hu2

    BalasPadam
  13. tenku butang :
    -kita kalau mesy. alk ok je..sukaa..sebab blh dapat OT..hehe.. bab audit je kureng skit..

    BalasPadam
  14. jan stress...akuh kalau stress suke makan...muahahahah!!tuh yang perut naik muncit!!!ilang je stress perut tetap x turun..adusss!!!!hakhakhak!!!!!

    BalasPadam
  15. pheonix :
    -hahaha..nasib bdan la kalau gitu.. sy nak mkan, tapi xde selera..mngkin kena minta orng blnja kut..hihihi

    BalasPadam