Selasa, 29 Januari 2013

SEGMEN : JOM BLOGWALKING

assalamualaikum..

sian kat my blog ni kan.. dah kurang tuan dia nak ber-update.. kerja banyak la ni.. eh, bukan mengeluh, cuma risau blog ni terabai je.. bila balik malam kadang dah penat.. tengok blog pun cam xde selera je.. eh, boleh pula gitu kan, ada selera takde selera..ahahaa.. 

ok..nak join 1 segmen laa.. saya ditag.. takpe lah, jom join sama.. :)




syarat-syarat yang perlu dipenuhi :

> done follow & like fan page

> follow & like sponser :
- fairytopia : 302
- butik doll scarf : 27,965
- tudung sweet aryan : 5,505
- elleta fashion : 183
- butik zea rea : 401
- blog aku penghibur : 2789
- blog fatin amalina husna : sedia follow
- premium beautiful : 101

> ada tajuk segmen & banner

> insyaAllah akan follow peserta lain

> tarikh akhir 10.02.2013

sapa-sapa yang punyai kelapangan, mai la join sama.. ^_^





17 ulasan:

  1. selamat bersegmen akak., hehe nanti Lissa join., ^^

    BalasPadam
  2. tq join kak^^..kalau nk hadiah special kne letak banner tuh kat sidebar..faham kn??hehe

    BalasPadam
  3. anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/my-blog-giveaway.html

    BalasPadam
  4. done follow =) follow me back
    same segment

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

    BalasPadam
  5. mcm nak join tp byk sgt kena like..malas plak..huhu

    BalasPadam
  6. assalamualaikum. dari segmen yang sama. salam kenal. done follow. jom ke blog baru sy http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  7. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  8. dari segmen yg sama.dah follow awak :)

    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  9. lissa lalissa :
    -happy blogwalking syng..ada masa join la ye..^_^

    nabiella biela :
    -welcome dik.. akk dah letak dah..hritu tenet lmbab..sebab tu lmbat skit buh kt sidebar.. :)

    wana wazm :
    -tQ..insyaAllah kalau smpat nti join sama.. :)

    shah miea :
    -done visit & follow.. :)

    nurul aini :
    -selamat berblogwalking dik.. :)

    luqman zakaria :
    -rajin ikut keadaan.. :)

    didiey :
    -tu la,,kalau bnyk kena like mlas jgk nk join kan..

    sam dia :
    -wslm.. done visit & follow.. :)

    nadia farhana :
    -selamat berblogwalking.. ^_^

    mrs velentine :
    -tQ..selamat berblogwalking.. ^_^

    cik fie :
    -done visit blog cik fie.. :)

    momoiBH :
    -done visit & follow.. :)

    BalasPadam
  10. salam :)

    bw here and follow you,from segmen yg sama :)

    do follow me back *kalau sudi* hee <3

    http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  11. bw dari segmen yg sama. Gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

    BalasPadam
  12. misa syakila :
    -akk visit & follow back.. ^_^

    nur amiera :
    -tQ..done visit..insyaAllah kalau sempat nti blh la join sama ya.. :)

    BalasPadam
  13. assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam