Monday, 26 November 2012

SEGMEN : FOLLOW DAN BLOGWALKING OLEH MIALIANA.COM

assalamualaikum..

First segmen untuk pagi isnin ni.. hOhO..berani betul nak bersegmen kan cik mimie ni walaupun dalam masa yang sama signal untuk ke'bizi'an sudah memberi isyarat..

Nak buat macam mana..orang bersegmen, awak pun nak juga kan..takpelah, kita layan kan aje la ye..
kali ni nampak kak mia buat segmen..so, ni kiranya first time la nak join kan diri dalam segmen mia..kalau awak,awak dan awak ada masa nak join juga pun boleh.. tengok je syaratnya kat sini.. 


Jumlah kawan-kawan yang setia disini :-


Tagline :-

Apa yang saya suka dengan blog mia ni?
-Saya suka membaca kisah-kisah kehidupan yang mia kongsikan bersama diblog beliau dan saya tengok mia juga salah seorang yang rajin support blogger2 baru dalam dunia blogging, dari segi join segmen dsb. :)

Tarikh akhir 08 Disember 2012

Ha, apa lagi, moh le kita ramai-ramai join segmen ni.. ;)

57 comments:

  1. terima kasih ya mimie sudi join segmen mia ni... hmmm tapi ada yang tak lengkap lagi.

    nanti linkkan tagline sMiLe.. sMiLe.. sMiLe.. tu ke http://www.mialiana.com

    dah siap nanti beritahu ya. tq..

    ReplyDelete
  2. Ain datang balas kunjungan dan follow sini :D

    Jom Join GA AWESOME ni.Banyak hadiah menarik seperti Camera LOMO -->http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen !
    kite pun join segmen nie :)

    latest entry :
    http://www.munviolettaxious.com/2012/11/fobia-blog-not-found.html

    ReplyDelete
  4. datang lagi check entri. ok dah lengkap. terima kasih ya mimie..

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen mimie ;D
    ghajin dia join segmen ;D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 278.

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  7. hye kawan ibu saya...saya pown baru jer join...ekekekeke...baru berkesempatan... ^_^

    ReplyDelete
  8. yana pon join ^^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. SELAMAT BERSEGMEN ..
    DATANG FOLLOW SINI DARI SEGMEN KAKMIA ..

    ReplyDelete
  10. mia liana :
    -hehe..tQ kembali sudi singgah sini.. :)

    nurain syahirah :
    -tQ sudi singgah sini.. :)

    cik mun blogger :
    -selamat berblogwalking kmbali pada cik mun.. :)

    qasehnya rania :
    -ter'rajin' la ciksu..hehehe

    pink ummi :
    -tQ kak.. :) jom join.. :)

    mysyah holiday :
    -tQ sudi singgah sini ya..nanti sy follow awk kmbali.. :)

    farah waheda :
    -hye fara.. :)join jgn tak join..hehe

    yana aina :
    -tQ yana sudi singgah sini.. nanti sy visit kmbali ye.. :)

    dedeq de wishes :
    -tQ sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  11. balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  12. tQ miz ruha sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  13. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  14. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. ayu insyirah :
    -wslm..waaa..dapat jemputan join segmen..hehe...best2..ok cik ayu, nanti sy join tau..pasti.. :)

    najiah hasin :
    -tQ sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  16. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. ismailDotCom :
    -jauhnya perjalanan..hehe..
    tQ sudi singgah berhenti jap kat sini.. :)

    ReplyDelete
  18. #293 follow sini...dr segmen kak mia liana

    ReplyDelete
  19. sally samsaiman :
    -tQ sudi singgah sini ya.. :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  22. faqihah husni :
    -wslm..tQ dik sudi singgah sini..nanti akk follow & visit blog awk ye.. :)

    emas putih :
    -tQ kembali sudi singgah sini.. :)

    hainom okje :
    -tQ kak sudi singgah sini..done follow akk balik.. :)

    ReplyDelete
  23. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. cik zaniff :
    -haa, cobaan tuk ngorat2 ye..hik3..

    shazreena :
    -tima kasih sudi singgah sini.. :)
    sy dah visit dn follow kembali.. :)

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yg sama :)

    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  26. hatimi :
    -tQ sudi singgah sini..sy dah melaporkan diri diblog awk dgn no pengenalan 77..hehe

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  29. fendy :
    -tQ fendy sudi singgah sini.. :)

    pecinta pink :
    -tQ sudi singgah sini..kita dah singgah kmbali.. :)

    ReplyDelete
  30. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. eraz :
    -tQ kembali eraz sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  32. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. Terjah n follow , darisegmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. yeenMiscelivious :
    -tQ sudi singgah sini.. :) done visit back.. :)

    azwar syuhada :
    -tQ azwar sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  35. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. salam kenal! deno datang dari segmen yang sama dan terus follow sini! nanti jemput la ke blog deno ya... :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  37. dari segmen yang sama, hari ni baru dpt BW ke sini...terus follow tengok blog yg cantik ni. sudi2 joint blog sy juga...http://ieta-myblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  38. cik yaya :
    -tQ yaya sudi singgah sini.. :)

    emmymazli :
    -salam kenalan juga..done visit & follow kembali.. :)

    deno :
    -dove visit & follow deno.. ^_^

    ieta mat saad :
    -ish, xla cntik mna kak..biasa2 je blog ni.. :)

    ReplyDelete
  39. hai.. akak.. dari segmen yg same..

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  40. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  41. afraainahdia :
    -hye dik.. tQ sudi singgah sini.. :)

    farra izzaty :
    -done visit & follow back.. :)

    ReplyDelete
  42. hye mimie... kite joined jugak~ *wink*

    ReplyDelete
  43. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  44. maria menado :
    -hye maria..nti kita singgah blog awk tau.. ;)

    kelana cinta :
    -tQ sudi singgah sini..nti kita dtng blog awk ye.. :)

    ReplyDelete
  45. done follow ur blog :)

    t ada masa follow back yaaa :))

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. nurul najihah :
    -done follow back.. :)

    ReplyDelete
  47. Bw dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  48. singgah de segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  49. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  50. nor salmi
    nunnaly
    gadis cupcakes
    -done visit back..tQ juga sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  51. salam pengenalan
    dtg dr segmen yg sama..^_^

    senyum sokmo!!

    ReplyDelete
  52. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  53. itu akhil :
    -salam kenalan.. :)

    mia liana :
    -ok kak mia..tQ.. :)

    ReplyDelete

Sponsor

Comments